BODY'FIT


BODY'FIT

•Her får du trænet alle de store muskelgrupper og opbygger din styrke 

•I BodyFit er de primære redskaber vægtstænger med skiver og håndvægte. Til god musik guider instruktøren dig igennem øvelserne, og sørger for, at du får det maksimale udbytte af timen

•Niveauet på BodyFit kan i høj grad styres af dig selv -så selvom du ikke har prøvet Body’Fit før, så kan du sagtens være med.

 

Body'Fit er styrketræning i holdsalen. Vi arbejder med tung vægt og få gentagelser. Vi får trænet alle de store muskelgrupper, så du får det maksimale ud af din træning. Teknikken til øvelserne forklares grundigt og undervejs, vil instruktøren hjælpe dig med at rette din teknik. De primære redskaber i Body'Fit er vægtstænger med skiver, håndvægte og kettlebells. Du vil blive udfordret på både din udholdenhed og styrke. Body'Fit er fed musik, god energi og masser af sved på panden.

 

Vi glæder os til at træne med dig

 

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.