PILATES


Pilates er en skånsom og meget effektiv træningsform, hvor krop og åndedræt arbejder sammen i funktionelle øvelser, der bygger på centrering, kontrol, flow, åndedræt, præcision og koncentration.
 
Med udgangspunkt i stabilisering af bækken, mave og nedre ryg arbejdes der med at styrke og balancere musklerne i kroppen under grundig vejledning hele vejen igennem.
 
Fokus ligger på corestyrke og torsostabilitet, som forbedrer kroppens balance og holdning og forebygger skader og unødigt slid på kroppen. Ved at styrke kropskernen får man en stærkere, smidigere, mere langstrakt og slankere krop, der virker mere yndefuld og let.
 
Med stammen korrekt stabiliseret, er trykket på rygsøjlen lettet, og kroppen er i stand til at bevæge sig frit og effektivt.
 
Det gode ved Pilates er, at det kan dyrkes af alle; ung som gammel, mand som kvinde, stærk som svag, utrænet som veltrænet, idet der for hver øvelse er forskellige niveauer og modifikationer, så alle kan være med på deres niveau og få en både sikker og udfordrende træning, der er individuelt tilpasset med optimalt udbytte.
 
 
 
 

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.