YOGA


HATHA-YOGA.

OBS: Husk din egen yogamåtte, da alt svedarbsorberende materiale er fjernet pga Corona

 
Vi arbejder med de klassiske yogaøvelser der øger koncentration, - smidighed, - styrke, - udholdenhed og - kropbevidsthed. Samtidig stimuleres og balanceres fordøjelse, kredsløb, nerve- og hormonsystem, så alle kropsfunktioner holdes sunde.
Niveauet er for dig der er vant til at bruge din krop, har dyrket en form for sport eller har gået til yoga. Vi laver serier med stillinger der afløser hinanden i et jævnt flow eller vi bliver i en og samme stilling over længere tid. Du må forvente lidt sved på panden.
I begge tilfælde bruges åndedrætttet til at bære os igennem stillingerne og til at give slip på kampen, så vi kan nå ind i fordybelsen og roen og opnå balance og harmoni mellem krop og sind.
Hver gang slutter vi af med en dybtgående afspænding, for at give ro til at integrere de øvelser vi har arbejdet med.
 
Kom og vær med til YOGA - Vi glæder os til at se dig smiley
 
 
 
 
 
 
 

 

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.