MEDLEMSBETINGELSER


BETALING VIA BETALINGSSERVICE (PBS): 

§1) Efter oprettelse af medlemskab bliver den månedlige ydelse automatisk trukket fra medlemmets bankkonto i begyndelsen af hver kalendermåned, indtil aftalen personligt afmeldes via email til: info@helsingefitness.dk.

 

§2) Ønsker man at opsige sit medlemskab, så er bindingsfristen løbende måned + 1 måned. (Eks: Ønsker man at medlemskabet skal ophøre med udgangen af Maj, så skal opsigelsen sendes til info@helsingefitness.dk i løbet af April måned.)

 

§3) Ved udeblivelse fra hold som man har booket, så vil man blive trukket 30 kr. i gebyr, i den næste PBS-trækning.

 

§4) Der pålægges et administrationsgebyr på 9 kr. pr. månedstrækning.

 

 

FERIE / BERO:

§5) PBS-medlemskaber kan sættes i bero. Dog min. 2 uger og højest i 6 måneder. Berosættelse koster 75 kr. pr. gang.

 

§6) BEMÆRK: Det skal oplyses, hvornår berosættelsen skal ophøre igen. Dette tastes ind i systemet, og medlemskabet vil automtisk begynde igen, når den pågældende dato rammes.

 

§7)Sættes et PBS medlemsskab på pause efter d. 15. i indeværende måned trækkes der stadig via PBS i næstkommende måned, da PBS-trækningen allerede er sat i gang. Dette beløb vil så blive modregnet når pausen afsluttes og medlemskabet igen er aktivt.

 

§8) Forudbetalt kontingent refunderes ikke.

 

§9) Send os en mail med dit navn, medlemsnummer og start/slutdato på din berosættelse, så klarer vi det for dig og sender en bekræftelse tilbage.

 

 

OPSIGELSE AF MEDLEMSSKAB:

§10) Hvis du ønsker at opsige dit medlemsskab, bedes du sende os en mail med dit navn, medlemsnummer og fra hvilken dag du ønsker at opsige dit medlemsskab.

 

§11)Bindingsperioden er løbende måned + 1 måned. (Eks: Ønsker man at medlemskabet skal ophøre med udgangen af Maj, så skal opsigelsen sendes til info@helsingefitness.dk i løbet af April måned.)

 

 

HOLD:

§12)Afmelding af hold skal ske senest 2 timer før holdstart.

 

§13) Der vil blive pålagt et gebyr på 30 kr. hvis man ikke fremmøder til et hold, dog ikke hvis man er rykket op fra ventelisten.

 

 

PRISÆNDRINGER:

§14) Der tages forbehold for prisændringer.

 

 

PÅKLÆDNING:

§15) Al færden i træningsområdet, skal foregå i indendørs sko samt i træningstøj. 

 

 

MEDLEMSKORT OG ADGANG TIL CENTRET:

§16) Medlemskortet er personligt, og du skal medbringe det hver gang og tjekke ind via scanneren inden påbegyndt træning.

 

§17) Adgang til træningsarealer og omklædningsrum er forbeholdt medlemmer.

 

 

VÆRDIGENSTANDE:

§18) Det anbefales at låse sine værdigenstande inde i et skab under træning. Hængelåse kan købes i receptionen. Skabene er kun til låns, og skal derfor være ryddet ved lukketid. Helsinge Fitness kan ikke drages til ansvar for tab af værdigenstande etc.

 

 

TRÆNING MED KALK:

§19) Du må gerne bruge flydende kalk tll din træning, dog ikke kalk i pulverform.

 

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.