TRÆNINGSFACILITETER


Mange foretrækker at træne på egen hånd ved frivægtene, i det funktionelle område eller med brug af styrke- eller cardiomaskinerne. Derfor har vi fyldt vores center med en lang række af professionelt kvalitetsudstyr fra bl.a. Precor, Inotec, Life Fitness, Matrix og Technogym.


Cardioudstyr

Vores center har et stort udvalg af cadiomaskiner til kredsløbstræning. Du finder bl.a. løbebånd, crosstrainere, romaskiner, cykler,  AMT’ere og de populære og effektive trappemaskiner, også kaldet stairmasters.

Styrketræning

I vores centre har du flere muligheder for at vælge udstyr til din styrketræning. Plate loaded udstyr fra Inotec og Matrix, hvor du justerer modstanden med vægtskiver og bla. har muligheden for at presse helt op til 1 ton på vores Inotec Incline Leg Press. Derudover har vi magasinmaskiner hvor modstanden vælges med en split, der sættes ind i en vægt. Kabeltræk hvor modstanden er variabel alt efter hvordan du bevæger dig og så har vi selvfølgelig også håndvægte, som går fra 1 kg og helt op til 50 kg. Kort og godt tilbyder vi udstyr, der dækker alle områder indenfor styrketræning.

Funktionel træning/Crossfit

Funktionel træning er blevet meget populært og det er ikke uden grund - det er super effektivt og det ruster din krop til at klare de mange løft og drej i hverdagen. Funktionel træning er simpelthen en træningsform der indrager hele kroppen og forbedrer den til dagligdagens udfordringer. I vores funktionelle område vil du finde et bredt udvalg af udstyr som fx jumpboxe, kettlebells, wallballs, sandsække, battleropes og kropsvægtstativer. Du er meget velkommen til at tage fat i os, hvis du er i tvivl om hvordan man bruger udstyret. Vi er klar til at vejlede dig.

TRX

TRX er seletræning/stroppetræning hvor du med TRX’en bruger din egen kropsvægt som modstand i træningen. Om du er nybegynder eller er vant til at træne, så vil du få noget ud af at træne i en TRX, da du kan justere sværhedsgraden undervejs. Har du aldrig trænet i en TRX før, så er vi klar til at vise dig forskellige øvelser som passer til netop dit niveau.

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_engagement' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.