SENIOR TRÆNING


Som senior er det vigtigt, at man holder sig sund og fysisk aktiv for at holde livskvaliteten oppe og minimere risikoen for sygdomme.

Seniortræning i Helsinge Fitness er bygget op omkring et hyggeligt, trygt og uformelt miljø, hvor alle kan føle sig velkomne uanset alder, køn og træningsbaggrund.

Med et medlemsskab som senior har du fri mulighed for at benytte vores indbydende og letbetjente styrketræningsmaskiner, som er effektive og vil sikre dig en ergonomisk korrekt udførelse af de forskellige øvelser. Her kan du i trygge og sikre rammer styrke hele din krop.

Du kan også benytte dig af vores konditionsudstyr, hvor du kan cykle en tur på vores stationære cykler, gå på vores gåbånd eller hvad med en tur på romaskinen eller Crosseren? Lige meget hvad du vælger, så er der fagligt uddannet personale til rådighed, klar til at vejlede og støtte dig under din træning.

Seniorhold
Målrettet træning, der tager højde for den enkeltes fysiske niveau. Det er træning for hele kroppen i form af kredsløbs- og muskeltræning, samt træning af balance og stabilitet. Der vil indgå både konditionsfremmende træning og øvelser med forskellige redskaber såsom træningselastikker. Der vil altid være grundig stræk og afspænding, og musikken er tilpasset holdet. 

Så kan du lide at røre dig i hyggeligt selskab med andre mennesker, så er seniortræning hos Helsinge Fitness lige noget for dig.

Vi har bla. CIRKELTRÆNING, ZUMBA, STÆRK RYG OG TRX hold, som ligger om formiddagen og som passer til dig som er senior. 

Nyheder

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Please refer to our Error Message Reference.